+385 (0)91 540 8920

Investitor i izvođač radova

Damir Donjerković

Damir Donjerković rođen je 1975 u Blatu na otoku Korčuli gdje je završio osnovnu školu nakon koje školovanje nastavlja u srednjoj prometnoj školi Split, gdje završava smjer Tehničar cestovnog prometa. Po završetku školovanja vraća se u rodno mjesto gdje započinje graditi svoju poslovnu karijeru.

U vode privatnih poduzetnika ulazi vrlo rano kao mladi ugostitelj, koji otvara lokal u samom centu Blata. Osim lokala paralelno radi na više projekata, a kao svoj najveći poslovni uspijeh ističe otvaranje Autokuće Bonaventura 2012, gdje je na više od 2000m" smješten auto servis Hrvatskog auto Kluba "AH Servis", trgovina auto dijelovima, auto praona, suha marina sa carinskim skladištem, rent-a-car, taxi služba, sobe za iznajmljivanje i vučna služba.

U privatnom životu Damir Donjerković je sretno oženjen za suprugu Mariju i ponosni je otac troje malodobne djece.


Marko Donjerković

Marko Donjerković je partner u ovom projektu. Vlasnik je obrta za graditeljstvo Čerin i restorana Čerin na Prižbi. Osim partnerstva njegov obrt je ujedno i izvođač radova.

Obrt za graditeljstvo "Čerin" - Blato

Izvođač radova je Obrt za graditeljstvo "Čerin", u vlasništvu Marka Donjerkovića. Obrt Čerin je osnovan 1995 godine.

Visokogradnja je osnovna djelatnost s kojom se bavi obrt. Čerin posjeduje svu potrebnu opremu i stručne ljude za obavljanje svih vrsta građevinskih radova. Obrt "Čerin" je također osposobljen i za izvođenje radova u niskogradnji. Posjeduju građevinske strojeve i operativu za izgradnju i opremanje cesta i autocesta. Neke od referenci: Korčula Hill u Žrnovskoj banji (na slikama ispod), potpuna obnova Hotela Korkyra u Veloj Luci, zatvoreni bazen u Korčuli, svetište bl. marije Petković u Blatu, Vrtovi sunca u Orašcu, zatvorena hala tvrtke Autotrans, itd.

U donjoj galeriji možete pregledati neke od referenci Čerina, a više o samom obrtu možete pronaći na njihovim web stranicama.

Kontaktirajte nas

Damir Donjerković

Mob: +385 (0)91 540 8920

Ulica 85, broj 57, 20271 Blato

bonaventura.blato@gmail.com

    Preuzmite PDF

    Tlocrti etaža i stanova